50%

Hejsan Lördag!

Jaha då var det helg och lördag och jag känner att jag mår redan bättre! Bara lite smått i näsan kvar så jobba igen på måndag.. Skönt det för fasen vad det är tråkigt att bara gå hemma.. Igår gjorde vi inget alls gick och la oss tidigt och allt.. Idag där emot åkte vi in en liten runda till stan då vi gick in på "papparasi" eller hur fan det stavars där jag hittade en lila/svart halsduk som hade kostat 200 kr men fick den för 100 alltså 50% bra va?! Det var en herr scarf men skit samma säger jag hehe.. (jackandjones) Sen åkte vi ut till mattias jobb och tvättade hans bil och sådant sen körde vi hem till mig Där vi åt lite mat sen körde vi ut till han.. Det roliga var att när jag körde ut hit så kändes det fan som om civilaren körde efter mig eller något för dom stannade sen och vände om konstigt var det men jag körde bara i 70 km/h som det är så haha!!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer inget antar jag slappa eller kanske in till stan och dessutom har min kära vän louise skaffat lägenhet idag med kul kul så kanske ska in dit och kolla läget lite trevligt det! Vill också flytta hemifrån snart! Hade varit skönt att bo lite själv utan alla.. Inget elakt menat men ja ni förstå nog mig..

Ha en bra kväll!

Kram Emma

Antikrundan


Go kväll en torsdag som denna, förkyld och ingen feber nu bra va!
Imorgon ska jag inte jobba utan vara hemma och försöka bli frisk och det känns redan bättre hoppas det håller i sig nu bara!!
Just nu på tv är det antikrundan och det är ju alltid värt att se tror att jag tjatat om det innan men hallå det är ju sant!
Jaha fredag imon och inget och göra sitta här och glo och äta kiwi och apelsin även dricka te fast att det inte smakar något alls men så är det ju nu när man är förkyld som jag nästan varit sen jag började på förskolan mitt immunförsvar är skit dåligt nu i början hoppas det blir bättre snart! Håller mina små tummar! Nu hade jag tänkt att måla mina naglar eller något..

God natt alla!

Kram

Kiwi och grönt te!

Hejsan!

Idag är jag hemma från jobbet eftersom att jag är täppt i näsan och har lite feber då och då..
Men det känns bättre nu men jag ska var hemma imorgon med..
Så det blir jobba på Måndag istället blir en lång helg för mig kanske inte en roligt helg men men..
Jag har proppat i mig två kiwi och druckit grönt te men det är ju tråkigt att äta när man inte känner av någon smak alls på maten längre..
Ikväll klockan 20.00 är det antikrundan och det måste vi se på är alltid kul att kolla lite på..
Snart går lite saker ut på tradera som jag och syrran har kollat på få se om jag vinner något.. Men det andra gick nog ut på lördag tror jag..

Vad händer till helgen da??

Själv ska jag väl vara med mattias men försöka bli frisk är också en punkt att försöka klara av :)
Ingen tid bokad ännu hos frisören eftersom att jag är sjuk men fundera skarpt på lugg och brunt hår!


Kram

Sjuk



Inget skrivande nu pga att jag är sjuk typ influens eller något fast vet inte ännu.. Förkyld iallafall typ kan inte prata rikigt typ mina m blir helt konstigt gå inte att säga mamma till exempel det blir helt konstigt.. Min inskolning på jobbet går än så länge bra och han är super gullig :)
Just nu känns det lite jobbigt ett för att jag är smått sjuk och två för att mattias jobbar så mycket nu så att jag inte hinner träffa han det suger!

Hehe en lite rolig grej som jag nyss fick veta att mattias har redan en liten planering på vad vi ska göra till midsommar hehe bra att man planera i tid :)

Nepp nu är jag trött och orka inte skriva mer!

God natt!!

Kram

(svart)


Hej igen!

Jaha min eftermiddag blev lite ändrad jag gick istället ut med jeff och sen stannade jag hemma vi bestämmde att vi skulle handla kläder en annan dag istället.. Imon jobbade jag som sagt längre än vad jag brukar göra så slutar inte fören halv fem.. Efter det ska jag ner och beställa klipp tid och sen ska jag hem till huset där jag ska förhoppningsvis vänta på Mattias som kanske skulle träna innan han skulle komma hit.. Sova hos mig saknar han lite..
Denna veckan ska även mitt hm paket komma väntar på det! Fast att det bara typ är två par skor, typ och ballerina (svarta).. Sen ett paket-set (tunkia+tights gråa) och ett par svarta mjukisbyxkor (svarta) trevligt det gö!

Just nu på tv 4 är det dom där bonden och hon emma som ska gifta sig.. trevligt inte för att jag kolla på det..

Nepp nu ska jag titta vidare på alla bloggar som finns gud så många!

Måndags-kram!


Hejsan!

Måndag ny vecka och ny dag:)
 Idag på jobbet har det varit mycket och stressigt och många är sjuka och min första inskolning idag med spännande men även nervöst usch mycket att berätta för föräldren men allt kommer nog att komma fram så dom vet inom två veckor hur det är:)
Händer inte så mycket mer denna dagen mer än att jag ska jobba 7,5 timmar imorgon så blir 1½ timme mer än vanligt och få en till öppning än vad jag ska ha denna veckan.. Jaha min helg har varit rätt så bra men lugn.. Inte så mycket gjort men inte sovit bort hela dagarna heller skönt det..
Snart kanske jag ska in till stan och hjälpa mattias med att handla kläder trevligt..
Vet inte om jag ska sova där med eller inte fundera fortfarande börjar imorgon vid halv nio..

Något på tv:n ikväll??

Kram

Upp vid 10



God morgon denna söndagen!

Igår var vi uppe hos Louise och Linus och det var mycket trevligt hehe även skratt blev det kan jag säga hehe..
Vi kollade på "Mr and mrs smith" den var ju bra har aldrig sett den helt innan sist jag och Louise såg på den så somnade jag hehe inte då för att filmen var dålig utan för att jag var trött det fick jag ju lite svar på igår:)
Bra film!
Var hemma rätt så tidigt inatt vi båda var trötta.. 
Gick upp idag klockan 10 men har inte ätit någon frukost ännu..

Idag blir det bara slapp och imon börjar jag tidigt segt men slutar ju redan vid ett då:) Bra!!

Ha en bra söndag..

Kram

Hoppas det blir lättare att läsa!



Oj o hej alla ett teg sen nu sen sist jag skrev har inte blivit av denna veckan eftersom att det har varit ganska mycket som hänt!
 Imåndags började jag inte jobba fören elva men då var jag innan dess hos kiropraktion och där gick det bra! Ska inte dit nästa gång fören i april bra va?? :)
Sen i tisdag och onsdag så började jag både vid halv åtta detta var också segt må jag säga.. Ha liksom varit trött sen när jag kommit hem..
 Där av inget skrivande..
 Itorsdags så var det stängning på hela byggnaden själv klockan 18 sent aa jag vet tycker det med!

Och sen var det bara tre barn på fredagen segt tyckte jag då jag även fick en bra nyhet att jag har jobb fram till den sista april alltså tre månader till bra va?! 

Jaha igår var jag med mattias vi gjorde inte så mycket slappade och åt glass... 

Idag blev det att vi steg upp tidigt för jag skulle till växjö med syrran då vi skulle åkt vid halv elva men det blev senare än så när syrran försov sig (jag sov hos mattias)..

I växjö hittade jag lite saker som hårspänne, armband, rouge-borste, små nagelfilar, peeling till ansiktet med aprikos bitar i:) allt det från HM.. Sen på Gina hittade jag två tröjor en lila lite längre och en vanlig t-shirt med tryck..

Nu dricker jag kaffe och sitter här snart kommer titi sen ska vi till louise och linus, det blir filmkväll och snacka lite.. :)

Ha det bra!

Kram

(hoppas det blir lättare att läsa med lite mellanrum)

Kallt och snöigt

Hejsan!

Söndag mullet, snö och kallt aa vad mer kan man berätta om vädret här nere i småland..
Det är okej om det är kallt men måste det snö nu med snön skulle ju ha kommit på julaftonen inte efter nyår det blir tråkigt då..
Jaha igår var vi inne i stan på kvällen och var på en annan fest som var rätt så rolig hehe bara att det var en ganska konstig tjej där vid haha.. Sen var vi även upp i värnamo en sväng och hämtade lite folk..
Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla lite på tv eftersom att det är slappe dagen nummer ett idag skönt tycker jag..

Kram

S burn in hell


Lördag:

Jaha vad händer idag inget steg upp vid halv tolv typ och då satte resten av familjen på att rensa våran stora gaderob som är stor men saken är den att vi inte ens kunde gå in i den innan men nu när alla sakerna är här ute i vardagsrummet så kan man gå ut och in :)
Hittade även mina Reeboks eller syrran hittade dom yes trodde jag hade glömt dom någon stans men tack och lov så hade jag inte det :)
Igår ikväll hade vi mkt roligt men fan vad det finns knasiga människor i Ljungby egentligen eller vad säger ni?? Ljungby-bo!!
Jaha ikväll så ska jag och mattias till värnamo och lämna lite folk på Harrys så vi få väl spändera våran kväll där uppe kanske eller få se skulle på fest först sen hörde vi att S och E skulle dit så självklar ska A också dit (eftersom att han inte har något eget liv utan är ALLTID med dom och typ tredje hjulet!) till den festen så vi sa nej tack vi vill inte umgås eller se sådärna tattare!!
Nämner inga namn bara det kära första bokstaven men alla lär nog fatta ändå!!
Nu kanske ni tänker typ gud vad moget av dig Emma och skriva sådär men min blogg mina tankar!
 Jaha..
Hoppas ni få en bra lördag-kväll!!

Kram

Puben


Hejsan..

Fredag idag då skönt det eller?? Ja!!

Jaha idag har jag varit nere med fröknarana på planeringsdag i ramlösa.. Där vi var och kollade på en montesoriskola eller förskola och det var roligt och intressant även maten som vi åt på båten svea var god!

Nu sitter jag här och skriver ikväll ska jag och min vän louise och syster med hennes vän elin på puben och det ska bli nice fast först ska vi äta mat här hemma det blir lövbiff eller något gott mmss:)

Hoppas ni alla få en bra kväll!!


Kram

Inget


God Natt och Sov Gott alla!!

Inget att skriva om idag...

Kram

Buda


Hej..

Idag har jag bara inte orkat skriva något alls för idag är jag trött och vill bara slappa inte skriva och inte tänka..
Hittade en fin väska på tradera men den gick upp i för mkt pengar så ville faktis inte buda på den då.. Men har hittat lite annat kul sen efter det :) Inget jag berättar här precis..
Imon börja jag jobba vid 11 till halv 6 segt att jobba så länge men skönt att börja sent :) Eller vad tycker ni??

Inte mycket som har hänt idag jag hade faktis tänkt att gå och lägga mig lite tidigare idag så att jag få sova ut.. På fredag blir det nog "studiedag" för mig mellan 7-17 länge vi ska till Helsingborg..
Trevligt..

God Natt o Sov Gott..

Kram

Alla väggar



Har precis kollat på Guldbaggegalan och jo ja det var väl bra eller okej men Johan Glans slår ju alla i hästlängder och Björn Gustavsson och hans film var ju bara för bra!! Haha..
 Jaha dagen har varit en bra dag men har typ slagit i handen i alla väggar som går att hitta känns ikväll iallafall..
Imorgon är det Tisdag och då jobbar jag emellan halv åtta till två känns skönt men ändå så segt..

Jag höll mina tummar hårt:)

God natt och sov gott..

Kram


:)



Tummen upp idag!
Idag sa en mamma till mig att dom hoppas att jag får mer jobb på förskolan..
Och det hoppas självklart jag med!!

Ville bara säga det för att det kändes bra!!

:)

Snooza

Hej..

Jaha usch ja måndag säger vi nog alla som älskar att sova eller??
Jag hade gärna sovit längre än vad jag gjort idag..
Klockan ringde redan vid 5.36 aa jag vet konstig tid men då går lamet sen slå jag på snooza-saken en gång och då är klockan 5.45 då ska jag stiga upp men icke det en gång till få den ringa sen upp.. 
Och alltid tänker jag humm sova när jag kommer hem men ack nej så blir det aldrig kanske bra eller kanske dåligt vet ej.. 
Ikväll på tv?? Vänner antar jag att det bara blir.. 
Bara för att komma till en annan sak så undrar jag eller har funderat på:
-  Hum har funderat länge på var mina reebok är dom är typ bort inte sett dom på länge hoppas dom finns i gaderoben annars är dom borta helt..  

Nepp nu ska jag nog ta en kopp kaffe är som sagt trött men ändå inte..
Kanske det finns något annat att äta till aja.. 

Hörs ikväll gott folk.. 

Kram Emma 

Håller tummarna Titi  

Bara säga



Ville bara titta in och säga
GOD NATT SOV GOTT

Kram Emma


Sju-tusan

Hejsan


Jaha igår kom inget inlägg blev inte så bara för att jag städadade mitt rum och plockade bort  alla julsaker sen åkte jag hem till Mattias och sedan vidare till Markaryd där vi umgicks lite med några vänner..
Jaha vad har hänt mer denna  veckan hmm jobbat sen inget mer segt aa lite och sju-tusan så tråkigt att helgen snart är slut vill inte det vill att det bara ska vara fredag idag så att man kan få en helt ny helg..

Idag händer inte så mycket mer vara med Mattias och sen köra hemåt igen sedan börjar jag jobba vid halv åtta imorgon med 4 nya barn som kommer från ett annat dagis.. Nepp nu ska jag kolla lite på tv.. Ha en bra söndag..

Kramkram


Friday



Jippi Fredag eller vad säger ni andra helg!

Jaha igår kom det inte något inlägg alls hann inte slutade vid två men var inne i stan och sen skulle jag åka till mattias så det blev inget men hej på er alla idag istället!

Har faktis inte så mycket att skriva mer än att jag jobbat mellan 11 och halv sex idag segt när mitt sista barn gick hem redan 15,50 och sen var det planering mellan 16,30-17,30 hehe jippi... segt...

Nepp nu är det tacos sen kommer mattias hit och imorgon ska vi till vänner och ha trevligt!! :)

Kram

Tävlingar

Hej själv har jag inga tävlingar men det är alltid roligt att vara med och tävla eller hur :)

Här tävlar jag på att vinna tre lack från Mavala från denna
bloggen..







Nu på samma inlägg lägger jag även till denna "braiga" tävlingen och självklart hoppas man på att vinna otroligt fina grejer från denna
bloggen!


Så nu hoppas man bara på att jag ska vinna med!! :)

Kram


Låna bilen



Goddagens..

Nu sitter jag här igen segt eller roligt kanske både och..
Imon börjar jag jobba igen som jag så många gånger innan har skrivit men jobbar iallafall mellan 9.30-16.00 känns både bra och segt men bara man kommer in i det så funkar det..
Imon efter jobbet ska jag ju träffa mattias med men nu vet jag inte hur vi ska göra för syrran ska låna min bil med.. Aja det får väl hon och jag snacka om sen.. Men ville mest bara säga lite tidigt God natt!!

Kram Emma

Snö



Idag ska det kanske snöa lite till..
Vill egentligen inte att det ska snöa mer vill att det ska vara lite frosst det funkar men inte mer..
Snart kanske jag och titi åka till kyrkan men vet inte fortfarande om jag vill åka dit men men..
Just nu är det polarexpressen på tv fast det är paus nu.. Så jag ska hoppa till soffan nu..
Hörs kanske ikväll om jag orka..

Kram


1-5


God morgon hehe..

Jaha sista dagen innan man börja jobba o slita igen suck säger jag kommer ta på krafterna..
Orkade faktis inte se på hela ishockeyn igår jag somnade sen gick vi och la oss vid tre så hehe men vad fasen Sverige förlorade ändå med 1-5 tråkigt men vad fasen dom kom tvåa:) hehe..
Idag kanske jag ska följa med Mattias lillebror till kyrkan segt orka sitta där liksom men men kanske en ny god gärning 2009 eller hehe..
Nepp nu vankas det snart mat..

Kram

Sverige



Hej igen idag:)

Fortfarande minus tolv ute och ruggigt kallt kan jag säga dock bara varit ute och hämtat posten idag i mina fulsnygga långkalsonger och en stor kofta på fötterna bar jag "foppa" skor tufft eller vad..
Jaha nu i ugnen ligger mina bakpotatisar och till detta har vi lite goda rörer gott gott..
Ikväll blir det att kolla på tv dricka kaffe kaffe och åter kaffe eftersom att det är hockey ikväll som gäller tror att det sätt igång redan vid kvart över ett i natt så here we come tv.. :P hehe..

Nepp nu är det mat!!

Kram


HEJA SVERIGE!!

-12


God nästan eftermiddag..

Nu var visst klockan efter tolv och då blir det nästan eftermiddag eller va säger ni??
Jaha idag är det Måndag kallt och aa kallt det är nog - 12 här där jag bor då.. Brr kan man säga..
Idag kom min jacka som jag så har väntat på trevligt och den satt som en smäck:P Tummen upp för den!
Även fick jag brev på posten idag att det inte är något på min lilla stackars fot så jag få väl se hur den blir sen efter ett tag kanske får knölen ner eller upp haha..
Snart ska jag och pappa äta pappas fisk eftersom att mamma jobbar idag så blir det pappa mat gott faktis:)
Inatt mellan Måndag och Tisdag så spelar Junior herrarna hockey och jag som skrev så mycket om att jag inte ska kolla på hockey men fasen Juniorerna är 10 gånger bättre att kolla på en dom "vanliga" så i natt klockan 01.30 startar matchen kommer ni kolla??

Nepp nu har jag inget mer att skriva..

God fortsättning!!

Kram

Aldrig förr


God kväll!

Jaha ännu en söndag och första söndagen på detta året skönt elle är det bara jag som tycker att tiden går eller rent ut sagt springer iväg man hinner inte ens se tiden längre..
På onsdag börja jag jobba igen en månad har jag fullt jobbande sen får man se då börja jag väl igen som tim-vikarier funkar det med men det är så mycket bättre att veta var man ska hän..
Jaha vad mer kan jag skriva idag humm nja inte så mycket mer än att jag är lite smått trött och helst hade velat vara med Mattias nu istället för att sitta här helt lonely..
 
Näpp nu säger jag God natt!

Imorgon är det en helt ny vecka som vi aldrig har varit med om förr..

Kram

4 år

Hejsan:)

Just nu sitter jag hemma hos Mattias och vi gör inget alls bara trka så jag satte mig här vid istället och hittade en kanon bra blogg därav det lilla meddelande här nedan för det handlar om en Goodie-bag som man kan vinna och det avslutas den 25 januari 2009 och att skriva 2009 känns nästan bara konstigt.. Men men..
Jaha idag fyller min lilla vove 4 år Grattis snuff:D Måste hem och fira honom sen thihi..
Jaha gör ni något kul idag da?? 
 
Nepp nu ska jag kolla vad som händer ute i köket..

Kram Emma


Hej, jag deltar i en tävling på citronmellis.blogg.se!
Där kan du vinna en goodiebag till ett värde av 500 kr!
Bra Va? Klicka här för att vara med du också!
Vinnaren dras den 25 Januari!"


Natti natti


Hej igen:)

Bara ett litet inlägg innan jag ska gå till sängen min och sova eller Mattias säng..
Aja Sverige vann på hockeyn det var ju spännande i slutet fast att jag skrev att jag inte skulle kolla men gjorde det iallafall.. Aja..
 Nu är jag trött kan jag säga så sova snart..
 Alla snacka om nyårslöften och fasen nu ska ju inte ens jag vara sämre med att klämma in några här på bloggen :)
Ett humm aa jag kanske inte har börjat detta så bra men det kommer bli lättare när man inte gå och lägger sig så sen och sådant aa mitt första löfte är att jag ska göra minst 20 situps innan jag går och lägger mig har inte gått så bra ännu men men..
 Sen mitt anda är att jag ska bara äta onyttigt på Lördag men detta började med att jag åt redan på fredagen men ni nu kommer jag med en bra grej inget idag eller igår då alltså lördags inget onyttigt då bra va:)

Sen ska jag börja spara mera pengar än vad jag gör bra till framtiden eller vad säger ni??

Nepp nu har jag ont i ryggen och är trött så nu säger jag God Natt och Sov Gott..

Kram Emma

Is skit...


Hallå:)

Sitter här nu igen vid lilla datorn..
Jaha inget roligt att berätta men har ändå lite tråkigt resten av Mattias sitter vid tv och kollar på ishockey eller hur fan det stavars..
 O jag vill ju inte sitta där och glo precis..
Jaha nu är klockan fem över halv elva på en Lördag kväll och det finns verkligen inget att gör trött nja inte direkt seg nja jo lite men vad fasen kolla på hockey hallåå???
Nepp hoppas ni som läser har lite roligare än vad jag har..
Imorgon vare det Söndag och då tror jag inte det händer något heller sova slappa och vara en allmän degklump här ute hos Mattias.. Schysst..
På Måndag ska jag nog ringa minst två samtal och kanske städa lite på mitt rum även invänta min jacka..

Hoppas att erat 2009 har börjat bra det har mitt men just nu är det segt.. Suck..

Kram Emma

Mona Lisa



Lördag är det idag då :)

Inte så många dagar kvar nu tills man börja jobba igen segt det.. Därför få man hitta på så mycket som möjligt nu..
Har precis kollat på tv på "Mona Lisas leende" en mycket bra film tycker jag..
Snart ska jag köra ut till Mattias ska bara fixa lite saker före..
Idag händer inte så mycket eller inte vad jag vet ännu..
Hoppas ni alla få en bra Lördag och Söndag..
På Måndag hoppas jag att jag få min jacka som jag köpt på tradera för 50 kr plus 50 kr för frakten och det blir då 100 fast den har kostat 800 kr förr förra året.. Hehe..

Nepp ha det bra nu..

Kram

En fis..


Hejsan!

Jaha idag är det fredag och inget att göra så jag och Louise bestämmde oss för att dra till Värnamo och kolla lite där jag hittade ett par ful/snygga lång kalsonger med fjädrar på skit tuffa kan gott rekommendera dom!! Sen i samma affär hittade jag ett nagelack som är i lila med glitter i tufft! Allt från åhlens!
Sen var ni nere på Trend House där jag hittade en grå stickad tröja med jättefina knappar:)
Sen gick vi till Stigs cafe där vi fikade plus att en kärring fes när hon tog på sig sin jacka det var skit roligt :D haha..
Sen åkte vi hem och åt kebab i bröd gott gott :D

Idag har varit en rolig dag då jag fick träffa Louise men även en seg dag vet ej varför..
Imon är det Lördag den 3 och på Söndag fyller Bästa Jeff år hela 4 år blir min älskade hund!!!

Nepp nu så säger jag God Natt..

Kram

Lyckat:)


Hej

Händer år 2009??
Jag iallafall sitter hemma hos Mattias och skriver just nu och det funkar riktigt bra att skriva här ifrån :)
Jaha mitt nyår firade jag in nere i Markaryd och det skrev jag säker i mitt förra inlägg men det blev lyckat kan jag säga mycket trevligt :D
Och jag hade på mig kjolen som går upp till midjan och en vit vanlig t-shirt så det bryter av lite eftersom att kjolen är gjord av spetts så blev det snyggt så till det hade jag ett skärp i midjan med leopard bricka och en stor kofta även leopard öronhänge:D
Fast när jag och Mattias var på väg hem så började bensinlampan att lysa och då trodde vi inte vi kunde köra så långt men vi kom frma till Jet hehe skönt det att slippa stå där på vägen och ha soppatorsk.. hehe..
Har precis kollat på Robert Gustavsson Lösvikt kanon skön film det där !!
Nu är det någon annan film på tv och jag ska snart sätta mig där och kolla ta en kopp kaffe till med..
Vad händer imorgon någon som vet??
 Inget här iallafall kanske in till stan eller bara sitta hemma jag vet en sak vi ska göra denna helgen vi ska kolla på filmen Barnhemmet Mattias fick den i julklapp förra året hehe :P så vi få ta och kolla på den snart..

Nepp nu blir det kaffe:)

Kram från 2009

RSS 2.0