Fredags kväll

Godkväll alla!

Nu sitter jag här igen och hade tänkt att skriva lite till..
Igår kväll skrev jag att jag skulle lägga ut lite skor som jag tycker är fina men gud orkade faktis inte detta så ni kan ju gå in själva och kolla på Dinsko eller på Skopunkten och kolla runt lite det finns ju både fina och billiga skor där och på skopunkten kan man skicka efter bra hehe det vet jag :)
Ikväll blir det Doobidoo och godis mummum:D
Mattias kommer till mig senare så det är han som står för godiset denna veckan hehe rättvist ni vet..

Vad händer till helgen?

Någon halloween fest imorgon?

/Blåbäret

Fredag



Hej

Idag är det fredag och det är ju bara så skönt fast att jag inte gjort så mycket idag precis..
Varit en runda mer mamma till värnamo där jag har inhandlat min vinter jacka på byoung för 299 kr hehe billigt tyckte jag att det var :) Sen åkte vi till city gross som är ny öppnat där hittade lite saker där med en sak som jag ska vara tyst om hehe :P Sen åkte vi ner till kärnan där dom har slagit ner både ags favör och eko det var helt tomt där men gick in på stadium och sen på smycke butiken där jag köpte en klocka för 199 kr det var 50% rea där hehe nice det gö det berodde på attdom skulle flytta till ett annat ställe.. Aja nu ska jag snart gå upp till kyrkogården och tända ett litet ljus.. 

Ha det bra alla! 

/Blåbäret 

kvällen



Godkväll!

Nu vare det ett skit väder ute snöblask och allt.. Fy fasen för det!
Plus att mitt telia sak suger ingen täckning överhuvudtaget det suger ju bara ee "lite".. Jaha vad gör man nu da sitter här och degar.. Ringde Mattias nyss han snackade lite skit som vanligt och jag snackade bara vetiga saker som vanligt haha.. Han är nog på väg till mig nu aa jag vet att det är sent men så kan det ju vara ibland..
Jaha idag har det varit rätt så många som kollat in här Hej på er! Hade varit lite kul om man viste vilka det var som kom in i varmen här och läste lite om ni har lust så skriv erat namn i kommentar rutan här nedanför:)

Nej nu hade jag tänkt att kolla lite på skor kanske lägger in några som jag tycker i fina här sen :)

Kram på er!

/Blåbäret


Ändrat mig

Jaha och så länge höll det med falurödfärg nu blev det lila det liknar ju "blåbärssaft" lite mer okej?? Haha.. Nu är det vänner.. Ha det kanonkula..

/Blåbäret

Så..



Puh...
 Nu hoppas jag att ni som jag tycker att det blev lite bättre gillar det där med falurödfärg hehe.. eller vad säger ni??
Nu på tv tror jag att det är Las vegas och hade egentligen tänkt att se det men få se om jag skuttar dit bort.. Imorgon har jag inte hört ännu om något jobb så få se ifall hon ringer till mig på morgonen.. Annars kanske jag och mamma ska åka till Värnamo och gå in på stadium hehe..
Hoppas verkligen inte på att det blir snö och sådan skit vill att det ska vara bra väggbana lite till jobbigt med halka och skit. Aja vad kan jag säga till om det tror inte någon bryr sig.. Haha :P
Nu ska jag ta och vänta på många kommentarer haha skämt undrar bara vad ni som läser tycker om bakgrunden ??

Nu väntas kaffe och tv kanske en liten bulle med:)

/Blåbäret

Torrrrsdag

Goddag gott folk!

Idag är det torrsdag som man kan säga mer det rullande R:et.. Jaja slut med det nu..
Jaha vad har hänt idag jar har gått upp ätit frukost varit ute med "dogge doggelito" så att han fick göra sitt..
Sen tog jag bilen körde till ena förskolan sen har jag kört till det andra stället.. och nu är jag hemma hehe eller vem vet jag kanske sitter på jobbet med ett barn i knät och skriver nepp trro inte detta (du e lite trög som tror det) Ikväll händer det verkligen ingeting jag lovar tråkigt och vet inte vad som går på Tv heller någon som vet nått bra??
Trevligt med sin först kommentar hehe varje dag haha..

Jag vill till växjö och kolla på kläder men ändå inte för då slösa man pengar och det ska man ju inte göra precis det är ju onödigt eller??

Asch jag orka faktis inte skriva mer nu så..
Hej då så länge

/Blåbäret

22.00




Så gott folk nu had jag tänkt att kryp till kojan och snart sova lite det är ju en dag imorgon också och det innebär att jobba 4 timmar whihie:P Sen få vi se om jag kanske dra ner och kolla på någon tröja eller nått är lite usgen på det..
Även sen få jag se ifall det blir något jobb på fredag än så vet jag inte.. Om inte så hade ju inte växjö varit så fel någon som håller med mig??
Nä god natt alla som orka bry sig att läsa detta!

/Blåbäert

21.00

Hejsan!

Idag är det onsadag och bara två dagar kvar nu tills denna jobb veckan är slut med..
Imorgon har jag jobb igen fast inne i stan plus att jag måste köra ner till förskolan jag var på och skriva min T 3:a för dom hade ingen idag eller något sådant aja bara det blir innan denna månaden är slut.. 
Dagen har varit såhär ett gick upp klockan halv sju för skulle köra in mamma till stan och sen hem igen ställde klockan på kvart i nio så jag somnade självklart om skönt var det hehe sen så gick jag upp duschade och allt sådant.. Sen har jag arbetat från halv tolv till halv sex trevlig barn var det hehe.. Och personal!
Kollat lite på tv och sådant Las vegas, judys domstol, vänner och nu make me a super model eller något sådant sen är det greys anatomy det går ju inte o missa bara hehe.. nepp nu ska jag tillbaka till tv.. Hörs kanske sen.. 


* Här får ni något och bita i grrr*

/Blåbäret

Så nu har jag tid..



Hejsan igen nu har jag tid igen för att klippa mig.. fick på tisdag om en vecka klockan 10 eller halv elva bra koll haha..

Ikväll är det Ugly betty Äntligen hemma och något annat samma tidigt typiskt få se vilket det blir.. sen vid nio är det Desperate housewifes och det ska jag iallafall se på nu har dom ju flyttat fram tiden 5 år framåt.. blir lite kul att se..

Köpte även den där bh som jag kollade på, på lindex den kostade 149 kr inte så mkt men här ska vi försöka spara pengar så gott det går men vill verkligen till växjö och kolla in monki som är nytt på Linnegallerian.. whihie hehe..
 
Imorgon så är det nya tag i min lilla by för det är där jag ska jobba idag och sen på torsdag är det i den större staden som ligger en mil ifrån där jag bor som jag ska jobba samma ställe som idag gillar det så mkt där:)

Nu hade jag tänkt att sätta mig och kolla lite på tv till det är ju snart vänner mellan 19-20 yes:D hehe favvo serien..:)

Ha det bra nu så hörs vi säkert sen!

/ Blåbäret

Andra dagen i veckan

God morgon på alla..

Har varit upp i en timme nu och det känns segt segt kan jag säga är seg idag..
Börja jobba om en timme hoppas på att dom inte är ute idag eftersom att det regnar så tråkigt..
Imorgon ska jag vara på ett annat dagis eller förskola som det heter.. Men men..
Idag skulle jag även gå ner och beställa klipp tid och kanske färg tid till min utväxt vet ej om det ännu..
Ska gå in på Lindex också och kolla efter en BH vill hitta en riktig någon gång.. Aja..
Nu ska jag göra mig ordning och gå ut med hunden sen köra iväg tar ju en liten stund innan man kommer fram..

Hörs ikväll alla ni där!

/Blåbäret

Nattinatti



God natt och sov gott alle sammans det ska iallafall jag göra..
Denna helgen så hade min kära pojkvän ställt sin förbannade mobil på klockan sex både lördag och söndag fråga mig inte varför för det vet han fasen inte ens själv.. Suck för det.. Så imon ska jag upp klockan 08.00 för att jag ska jobba mellan 10-14 så att jag är pigg plus att imon ska jag beställa klipptid kanske även färga mitt hår med få se men jag gillar den färgen jag har nu så kanske bli bara utväxten:) 

/Blåbäret

27oktober

Hejsan

Idag är det ju den 27 oktober och vi som jobbar inom kommunen få våran lön idag det tycker jag e trögt att vi inte oxå få det den 25 men aja.. Inget man kan ändra på när man är kommunalare..
Dagen börja med att jag vaknar upp hemma hos min pojkvän och han åkte till jobbet redan vid halv sju fast  jag låg kvar själv till nio inget jobb idag dock..
Gick upp och in i huset där hans föräldrar är och äter lite frukost gott gott det:P fralla med ost:)
Sen körde jag in till kriopraktorn och krabbade lite sen hem till min stora goa hund:D

Bara slappat idag och inte gjort ett skit egentligen..

Imorgon blir det till att jobba 4 timmar lite iaf känns skönt det..

Nu ska jag sätta mig framför tvn och fortsätta att kolla på Första andra och tredja på tv 4..
Få se om det kommer något mer inlägg idag annars kanske vi hörs imorgon detta e ju som sagt nytt för mig..

/Blåbäret


Välkommen till min nya blogg!

Hej och Välkommen.

Nu har jag fixat en till blogg den förra var inte så bra så hoppas på lite bättre här..
Som sagt så är jag lite weird så vi har just nu kommit till blåbärsskogen.

Varmt välkommen du med!!

Jag hade mest tänkt att skriva skit här så ja du börja vi väl. Nej men tänkte mest att skriva som andra gör om olika saker som händer i ens liv och sådant..

/Blåbäret

RSS 2.0