Oj da..

Hej och kära non nu är det hela fem dagar sen jag skrev sist skandal säger jag bara! Jaha idag är det onsadg och jag har haft stängning idag segt fast skönt med sovmorgon!!

Jaha igår var det ju fettisdagen och det bjöds det på semlor hemma hos mattias gott för dom var hem bakta med!! Idag så händer det inte så mycket mer jag ska äta tacos sen så är det ju greys anatomy på tv och det måste bara ses! Tummer upp för att det är en sådan bra serier!

Vad har hänt och vad händer mer denna vecka??

Inget har egentligen hänt denna vecka mer då att jag har haft det bra och vad som händer är väl att det kanske bli bada på lördag i Tingsryd tror jag det hette.. Med Mattias och familj..

Nepp nu är det tacos!!

Kram


Väska

Hejsan 

Idag är det torsdag och imorgon är det bara 6 timmars arbete sen helg yes säger jag bara!!
Plus att jag precis nyss vann en skit snygg väska på tradera som jag kommer lägga in en bild på trevligt eller hur!! Idag har allt gått bra men shit en del är fan krävande..
Slutade vid två idag så åkte direkt hem skönt det och sen gick jag och syster ut en runda ner till affären och sen hem:)
Imorgon slutar jag inte jobba fören halv sex hur j-vla segt är inte det da??

Jaha och till helgen händer det fasen inget alls vad jag vet nu men få sen sen..

Plus var det någon mer än jag som kollade på "Sveriges värsta bilförare" usch att det finns folk som kör så som dom i Sverige pinsamt och livsfarligt!!!

Nepp nu ska jag kolla olika bloggar och sen gå och ta ett stort glas vatten är törstig!!

Kram


Här kommer en liten bild:



Kjol+Linne

Hejsan då var det tisdag och imorgon är det bara tre dagar kvar på denna jobba vecka skönt det.. Inatt sov Mattias här skönt men hans mobil larmade mellan 5,30-6,30 alltså en hel timme fatta jag var trött på den signalen sen eller vad.. Jaha idag var det minus 13,7 grader ute när jag steg upp vid kvart över sju.. Kallt kan man ju säga!!
Idag har jag jobbat mellan halv nio och tre så allt gick bra hehe.. Sen åkte jag och Lina till värnamo där jag hittade en kjol och ett linne på HM trevligt det!! Kanske kommer bild på det sen!
Nu är det vänner på tv så hej på er!!

Kram :)

Ros med hjärtan

Hejsan!
Igår var det alla hjärtans dag och då fick jag en super fin ros av mattias den hade ett hjärtan av rött "gräs" på den super fin kanske det kommer in en bild sen eftersom att jag inte har min kamera med mig så får det bli när jag kommer hem kanske då även en bild på hur min frisyr blev i tisdags.. hehe..
Hoppas att i alla hade en bra dag igår och till alla er som är singlar så tycker faktis jag att det är en överskattad dag men men..
Idag är det söndag slappe dagen nummer ett yes! Jag sitter här framför datorn och mattias ligger framför tv och kollar på aa som alla typ redan vet tecknat hehe..

Nepp nu ska jag titta vidare på tradera..

Kram

Choklad+havssalt

Hejsan!
Och jag kan bara säga entligen så har mörk choklad med havs salt kommit till maxi gudolmigt god smakar mumma!!
Idag när jag kom till förskolan så kändes det som om det var minst 20 ungar som satt runt vårt lilla bord och bara skrek nästan fy vilken jobbig dag det har varit idag usch skönt att man inte jobbade till halv sex idag..

Egentligen har jag inte så mycket att skriva men det kommer nog senare kanske något..

Nu ska jag gå och hämta mig en till choklad-bit :)

Kram

Lugg/brunt

Hallå !

Jaha nu så har jag klippt mig och färgat mitt hår det blev brunt och sen blev det lugg!! Just nu har jag inga batteri i min kamera så ingen bild kommer upp men jag är iallafall nöjd och det är ju bra! Mattias fick en bild på mig eftersom att han är sjuk så kunde vi inte ses men han tyckte att det var snyggt på fotot genom mobilen hehe bra va :)

idag har jag jobbat och sjutusan vad det har varit stressigt idag allt och gått typ sådär inget yes och inget bu men allt har flyttit på men snabbt jag lovar! Det är jobbigt att allt ska vara klart redan vid halv nio typ när frukosten dukas vid åtta en halv timme hallå går aldrig ihop..

Jaha ikväll är det näst sista avsnittet av top model och imorgon är det då finalen.. Skoj.. Hehe.. Och vid halv åtta är det vänner!! Jippi!!

Inget mer intressant har hänt idag.. Så jag säger faktis redan nu God natt och Sov gott!!

Kram Emma

En lång förkylning

Hejsan!

Jaha vad mer kan jag säga att på förskolor blir man sjuk på hej på det! Jag började smått att vara förskyld och snorig hela tiden som jag varit på förskolan och sen kom et ena efter det andra mot mig allt känns det som.. Jaha jag har haft öroninflamation, influensa, maginfluensa och typ förkyld hela tiden kul det eller inte! Nä nu ska jag inte sitta här och klaga helt i detta inlägget..

Jag har faktis varit på ikea innan jag mådde dåligt så där hittade jag lite saker!
Jag köpte hem; Ett påslakan och örngott för endast 35 kr blilligt det säger jag bara! Sen köpte jag en sådandär mask en hundmask så att man kan leka hunden och benet på jobbet kul va med barnen då hehe.. Sy-startbox oxh sytrådar.. En tekula att ha löste i och då även köpte jag löste med smak av rababer och vanilj gott!! Sen till att ha och baka med "slickapott" och "ägg-pensel i silikongummi bra va det kommer bildertill så att ni se hur de ser ut bra! Och en diskborste så att det blir rent hemma med hehe..

Sen tjatade mamma att jag skulle handla en tvättkorg och aa jag vet att det är rörigt på mitt rum men då hittade jag en trä-tvättkorg för 199 kr men då visste jag att jag kunde ahndla en trä-tvättkorg på maxi för 149 kr och i mörktträ bra tyckte jag så vi körde inom maxi på vägen hem..

Sen har vi inte gjort så mycket mer i helgen jag sov mest på söndagen eftersom att jag inte mådde så bra.. Idag är jag som sagt hemma ifrån jobbet och men imon ska jag jobba igen och även klippa och färga mitt hår efter jobbet så få gå lite tidigare än vad jag ska men ta en mindre rast då hehe.. Nepp nu ska jag gå och se vad det är på tv kanske ta något och äta..


Ha en bra start på veckan och på lördag är det alla hjärtans dag så ni vet en överskattade dag egentligen..
 (enliget mig då..)
Men men...





Kram

Ork

Hejsan har inte haft ork till att skriva men det kommer snart!
Idag har jag varit på ikea med mattias, linus, louise och jag då.. hehe ska köra ut till mattias nu..

Kram

Onsdag

Hejsan!

Onsdag och bara två arbetsdagar kvar yes nästan är fan trött som en sju-sovare och orka inte så mycket inskolning tär rätt mycket på kroppen sin!
Jaha vad hände igår som jag inte skrev här humm..Ja först jobbade jag sen åkte jag hem och var hemma en liten stund sen åkte jag ich syrran in till louise och hälsade på henne trevligt vi kolla de på film nice film liksom och pratade lite med självklart!!
Idag har det varit en slappe-dag inte gjort så himla mycket började inte jobba fören klockan elva idag och sen gick det rätt så bra hände inte så mycket men men.. Skönt och även tråkigt det.. Idag har jag även sett på top model rätt så bra!
Snart ska jag gå och sova imorgon jobbar jag mellan 10,30-16,00 skönt det med fast det är segt på eftermiddagen på fredag är det öppning..

Ha en bra kväll!!

Kram

Mellis byte

Måndag!

Hej!!

Så då var det en till jobb-vecka och allt har gått bra idag!
Nu har det kommit en ny sak till på jobbet mellanmålet ska fixas på varje avdelning alltså inte nere i köket som förr aja mycket nytt nu känns det som..
 Idag händer det inte så jättemycket mer än att jag och syrran ska in till louise idag och bara träffas trevligt!!
Inget mer händer idag alls...
Ha en fortsatt trevlig dag och kväll!!

Kram

RSS 2.0