Röd & Lila

Hejsan:)

Jaha denna dagen blev det en försovning eller jag hann till jobbet men hann inte äta någon frukost hemma idag men fick ju på jobbet så det löste sig men sängen var helt obäddad men den är bäddad nu :)
Men men så kan det ju också bli ibland men faktis min första försovningen sen jag började jobba där hehe..
Jag tänkte ta och lägga in mina gamla converse här bara för en rolig grej plus att jag vill ha lila converse med hög-skafft!! Så här kommer de:P

Något på tv för er för mig blir det DH på 5:an kl 21,00




Ny dag, vecka månad

Hejsan!!

Sisådär dyker det upp ett inlägg då och då men hej igen måndag ny dag och ny vecka och snart ny månad med!!
jaha och på onsdag smäller det 1 april haha nej men iaf så hoppas jag att våren verkligen är på väg snart det är ju tråkigt att det är kallt och ruggigt ute hela tiden.. Men hoppas på vår!!

Har faktis inte så mycket att skriva mer, än att säga hej på er alla och att jag vann en jättefin liten väska igår:) glad ja visst!!

Nepp natti natti gott folk!!

Händer till veckan da??

kaka

Hejsan och nu vare det en lördag till!!

Jaha veckorna bara springer iväg fast det är så skönt med helg eller hur :)
 Idag vaknade jag ungefär vid kvart över nio o sen vid halv elva skulle det fikas hos min morbror.. Det blev kaffe och mjuk pepparkaka gott :P
Idag är det någon loppis i en kyrka i stan kanske man ska åka in men vet inte ännu.. Igår åkte man vinröd volvo på kvällen och sen hoppade man nsabbt över till guldig volvo istället haha snabbt och smidigt fast att jag höll på att halka på vägen dit :)
Igår var det även vårmarknad men yes bra att det var snö ute med värsta snö vädret men nu är nästan allt borta skönt det vi vill ju ha vår nu när det börja närma sig april månad!! 
Nepp solen skiner iallafall idag och det är ju skönt det:) 

Nu har jag då inget mer att skriva och här kommer det en bild på blåbärs muffins gott säger jag bara!!

Händer själva ikväll da??




Onsdag!!



Hejsan
Ville mest bara säga att det har snöat igår tror jag det var,
 och nu är nästan allt borta igen dock är det lite kyligt ute .. Men snart vår hoppas jag på!!
Idag har jag jobbat och snart far jag till växjö med mattias för att köpa PS3 :)

Hur står det till med er andra da??


Helgen

Hejsan alla som kommer och titta in trevligt det tycker jag :) Vad händer idag nja inget just nu ligger mattias i soffan och vilar och jag sitter hos hans brossa vid datorn segt men men.. Kanske bli att gå en runda sen vem vet hade faktis varit skönt!!

Jaha gårdagen var mycket trevlig spenderades hemma hos louise och linus med att kolla på robinsson trevligt men man måste vekligen följa med riktigt för att förstå vad som händer men i fösta avsnittet så har redan två åkt ut hej då på er.. 

Precis ätiy gott kött nyss mm gott!! 

Nepp jag har faktis inte så mycket att skriva mer nu mattias sover fortfarande i soffan och jag sitter fortfarande här!! 

Något som händer till veckan??
 

vitt/rosa

Hejsan

Lördag efterlängtade lördag eller vad säger vi egentlige?? hehe.. Jaha vad har hänt idag än så länge da?? först har jag varit inne i stan på gammalt och nött en liten second hand butik som endast har öppet mellan 10 till 13 på lördagar segt wtt det är så men idag bestämmde jag mig för att åka in jag hittade en glas pajform och en glas gratäng form med ställning till och sen en liten glas godis skål allt gick bara på 58 kr billigt tycker jag!! :)

Lördag var det ja och vad händer jo vi var och fikade innan med louise och hennes "man" vi kom in typ kvart i tre och satt cirka till halv fyra fast fiket stängde visst redan vid tre hehe smart va där satt vi.. haha.. aja smidigt.. nu har vi redan ätit frukost,potatis soppa, äppelpaj, fika på cafe 13 sen hem till mattias och ätit potatismos och ätit fiskpinnar :)
Mycket gott!!

Nepp jag sitter just nu och fundera på att färga mitt hår blont nästan vitt med en ton av rosa i håret hade inte det vait tufft!?

Vad händer ikväll gott folk mer än att det är "robinsson" ikväll?




Monki



Här kommer en söt liten figur

Onsdag morgon

God morgon :)

Nu blev det ett till inlägg på morgonen hehe nu börja man bli mer van än innan nej men börjar inte fören klockan elva idag så det är ju lungt.. hehe.. Jaha idag verka ddet bli fint väder ute solen skinner och det blåser nog bara lite idag skönt det!! Fast mindre kul då att jobba till halv sex idag men sånt man få ta fast på fredag slutar jag tidigt så det ska bli super skönt!! Nepp faktis inte så mycket att skriva idag mer än att jag fick min sjal från tradera igår med monki figurerna på mycket fin men måste tvättas först bara dock lite fläckar.. Sånt som sker.. Och jag hoppas på mer jobb på förskolan så håll tummarna för mig!!

Kram

Ny dag ny vecka

Hejsan!

Ny dag och ny vecka igen tiden går verkligen snabbt tycker jag!
Jaha jobbat idag då trevligt men fasen vad trött jag var idag på morgonen usch jobbigt det ni..
Idag fick jag mitt armband på posten och det var trevligt satt perfekt och sen fick jag mitt öronhänge med på posten och den satt med bra i hålet!! Sen har det inte hänt så mycket mer idag jo jag har ätit tacos också gott det!!

Kram

Lördag --> söndag

Söndag!

O hej på er alla!! Jaha vad har hänt i helgen kanske ska vi ta en liten sammanfattning eller ej.. Jo en liten.. Igår var det ju melodifestivalen och tack gode gud att "snälla snälla" inte vann allt men nära var det allt gott folk.. Usch.. Sen bar det hem till mattias igen men när vi kommit halvvägs hem så letar mattias efter sin mobil men finner den ej glömt den hos hans bror bra va!! haha bara och köra in igen till staden.. Men sen åkte vi hem efter ett tag.. Söndagen då: Jaha slappedag nummer ett jag och mattias gick in och bryggde kaffe och städade lite.. Vi gick en lite runda idag eftersom det känns som om våren är på G skönt verkligen!!

Nepp inget mer att skriva nu faktis mer än att jag har hittat en till bra blogg och det känns roligt plus att jag vann en scarf på tradera med monki figurer på skit gullig ser den ut att vara.. Hoppas på att mitt armband kommer imorgon med!

Nepp kram på er!!

Opera ska det vara!!

Hej och god kväll!!

Denna kvällen har inebärt god mat och gott godis framför melodifestivalen och aa den låter var ju bra hehe inte för att jag kommer ihåg hur den stavars men yes vikken röst huröni:) Jaha vad bjuder kvällen mer på da just nu var det nog matrix på tv inget jag kollar på precis men mattias och tobbe gör det iaf.. Jag har ju redan skrivit ett inlägg idag så har faktis inte så mycket mer att skriva fast att HEAT kom ju rätt så bra på listan eller vad säger ni??
Nepp nu få ni ha en fortsatt bra kväll och en bra söndag om jag inte hinner skriva imorgon..

Kram kram

Pizza,godis m.m


Hejsan lördag då!!

Jaha idag har det blivit av lite saker steg upp då i hyfsad tid kvart i nio och sen vid halv bar det av och hämta mormor sen till erikshjälpen som jag så har pratat om.. hehe och även lite fynd blev et där idag:)
Jag hittade mina blå glas som jag innan köpt i moheda på deras loppis och nu har jag även 6 st till 5 kr stycket mycket bra:) En svart axelväska en ljuslykta och två tröjor en e-sprite för 30 kr billigt och bra o en shorta med tryckknappar!! Ville ha det! Jaha nu ska jag titta egenom internet lite sen bär det av ut till mattias och se på melodifestivalen GO HEAT säger jag bara hehe.. Pizza, godis och mycket gott! Nepp hoppas ni alla få en bra kväll.. 

Kram
 

Längesen

Godmorgon!!

Kommer inte ens ihåg när jag sist skrev ett god morgon inlägg blir aldrig att man hinner göra det men eftersom att jag intebörjar jobbar fören klockan elva idag så kommer det ett litet inlägg idag..
Först och främst måste jag säga varför varför skulle all snö komma vill ju faktis att det ska bli vår snart så men inte behöver ha på sig så himla mycket kläder då så vinterjacka som exempel..
Idag blir det nog en vanlig klädsel till jobbet kanske ta mig och sätter upp min lugg idag vet ej ännu..

Nepp nu har jag då inget mer att skriva kanske kommer ett till inlägg ikväll eller imorgon.. PLus imorgon är det erikshjälpen och melodifestivalen tummen upp för det men ej för "snälla snälla" där blev det tummer ner!!

Kram

Erikshjälpen

Ohoj!!

Jaha vad ska jag skriva för roligt idag hum ja inget kul händer egentligen mer än att jag åker in och jag jobbar lite sen åker jag hem igen haha.. Allt för att jag inte ska slösa pengar på stan och aa jo det funkar men jälva skit med hum nu går ju nästan allt att köpas genom internet och jag är fast igen!!

Allt för att spara pengar men usch det är fasen svårt eller säkert många som tycker så svårt är det inte men jo faktis är det det..

Jaha alla vad händer till helgen da?? På fredag inget typ vad jag tror Mattias är andra man på jobbet så kan inte åka iväg för långt så vet ej ännu.. Sen på Lördagen ska jag till Erikshjälpen och se om jag hittar något kul:) Sen på kvällen måste vi vara hemma hos mattias och passa fia plus att det är väl melodifestivalen eller har jag fel??
Så för er da??

Sen en sista grej innan mitt lilla inlägg är slut så vill jag bara säga vår kom snart och snö kom inte mer vi få ses igen till nästa vinter!!

Kram och fortsatt bra vecka 11  är det väl??

Lykke Li

Hej igen:)

Ville mest bara skriva att denna kvinna sjunger extremt bra plus kolla bara hur hon ser ut Likke Li!!




Jippi

Hej tisdag!

Jaha en ny vecka och nya tag! Än så länge har väl allt gått bra tycker jag igår hade jag öppningen och sen hade vi planering resten av tiden nästan som jag var där jag åt lite frukost och lite middag sen hem hehe :P
Idag har vi varit ute o sen in och jag ta lite foto på samlingen och sen äta rast och mellis sen hem igen.. Hehe.. Imorgon börjar jag inte fören klockan halv tio skönt men slutar fyra då.. Jaha sen idag fick jag mina så kallade MONKI byxor men det var visst Rules by Mary istället aja de var svarta och satt helt okej på mig.. Snart hade jag tänkt på att buda på ett armband men få se.. och yes jag vann det från marc jacobs med texten på serva me servabo te nice säger jag bara!! :)

Nepp nu är mattias här!!

Kram

Vecka 10

Goddag!

Idag är det söndag skönt men fasen imorgon är det jobba igen då börjar jag med öppning och det är ju lite lite segt men skönt att sluta tidigt!!
Jaha vad har hänt mer nu denna veckan och helgen jo denna veckan harj ga nog vunnit två par byxor på tradera för 236 kr tillsammans ett par från MONKI och ett par från Miss Sixty hoppas bara så mycket att dom passar!!
Igår var jag i växjö med älskling och hans storebror där handlade jag färdigt hans födelsepresent det blev en solpiercing och en stav till hans bröstpiercing skti fin faktis tyckte jag men inte hans mor haha.. Sen hittade jag in svart munkjacka med men tror att den är lite str så syrran får den nog,, Var inne på HM och prövad de där snygga byxorna med snörrning på som kling och Linn G har skit snygga fast jag skulle viljat ha en större storlek hittade inte det så inget köp.. Sen åkte vi till medie markt eller hur det stavars och där hittade jag säsong tre av greys anatomy för 199 kr då jag inte betadel något alls eftersom att jag hade presentkort kvar bra va :)
Sen igår beställde jag en bikini på nelly.com skit fin verkligen kanske ta foto på den sen när den har kommit hem får nog den denna veckan bra thihi!! Plus då mina byxor hoppas jag ena paret skickades med DHL det tar ju lite längre tid dock men kanske bra det vet ej..
Nepp nu ska jag kolla på hm.com om dom har byxorna där inne skit snygga verkligen!!

Hörs!!

Kram

Bilförare

God kväll!!

Ikväll har det inte hänt så mycket mer än slapp fast jag har även varit ute och gått med jeff en runda..
Just nu på tv är det " sveriges värsta bilförare" och det är ju helt sjukt att folk kan få körkort bara sådär..
O ja gott folk vad händer till helgen egntligen hum nja inte så mycket jag jobbar till klockan två sen kanske jag och mattias skulle ta en fika sen på stan eller något sådant.. Till helgen mer händer nog inget.. Plus idag fick jag veta att den 9 maj så blir det nog att åka o se på Joe Labero mad mattias familj..
Jag har faktis inte så mycket mer att skriva men det kanske kommer ett litet inlägg innan helgen startar:)

Kram

Banan + Greys





Hej


Mm så gott med banan!! Idag och alla andra dagar har det inte hänt så mycket men idag så ska jag ifall ut till mattias och sova där plus att det är greys ikväll hoppas på att jag få en tv som jag kan kolla på :)
Igår var det säsongsstart av DH och alltid lika kul och spännande..

Imorgon är det jobba och även så på fredag sen till helgen vet jag inte vad som blir av ett, halmstad två markaryd vet ej ännu.. så..

I måndags fyllde min plutt 21 år!!


Kram






RSS 2.0